вівторок, 26 квітня 2011 р.

Про підсумки роботи конференції

Шановні колеги!
22 квітня 2011 року відбулася
Всеукраїнська науково-практична конференція

Матеріали конференції опубліковано у Вип.2/11 наукового видання "Західноукраїнський науковий вісник" (електронна версія видання).

За підсумками роботи конференції учасники отримають сертифікати, що підтверджують участь, грамоти та друковані примірники журналу "Західноукраїнський науковий вісник" - вип.2/11.

суботу, 23 квітня 2011 р.

З ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ!

   У ці урочисті святкові дні сердечно вітаємо Вас, дорогі колеги, з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою!
Нехай царюють у Ваших серцях радість і душевний спокій. Бажаємо Вам і Вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує любов, радість, мир та злагоду на довгії літа. Бажаємо всім здоров'я, добробуту й успіхів у добрих ділах!
Христос воскрес!

вівторок, 12 квітня 2011 р.

Про підсумки роботи конференції

Шановні колеги
12 квітня 2011 року відбулася 
І Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених

Матеріали конференції опубліковано у Вип.1/11 наукового видання "Західноукраїнський науковий вісник" (електронна версія видання).

  За підсумками роботи конференції  Гулакова Г.В, Єгоров Ю.В.,  Бозняк О.О.,  Зубишена О.В., Никипорець Д.С.,  Підмогильний О.О., Ромат Т.Є. , Сердінова А.С.,  Царьов Ю.О.,  Новікова А.І., Рак Ю.А., Пазиніч О.О.,  Кузьменко А.В., Кілінська Х.В.,  Кружилін М.С. нагороджені почесними грамотами .

Матеріали конференції опубліковані у науковому виданні "Західноукраїнський науковий вісник" - Вип.1/11, що буде надісланий учасникам разом із сертифікатами про участь.